Vídeos 23/05/2022

'Qui és qui?' Els inquers protagonitzen una campanya estatal en defensa de la diversitat sexual

Membres del l'associació Únic participen en un spot publicitari del Ministeri d'Igualtat

Porta ulleres? És gai? Té barba? És lesbiana? És trans?. D'aquesta manera, és a dir, jugant al tradicional joc "Qui és qui?" els membres de l'associació Únic d'Inca protagonitzen un spot publicitari del ministeri d'Igualtat que es divulgarà en tot l'Estat espanyol i que té l'objectiu de defensar la diversitat sexual.

"Volem demostrar que tot i ser diferents, tots som iguals". Aquest és el missatge de la campanya, però també el dels protagonistes que se senten "orgullosos" d'haver format part d'aquest projecte, segons ha explicat a aquest diari un dels participants i antic president de l'associació LGTBI inquera, Pedro Martínez.

De fet, van ser els mateixos protagonistes que insistiren a gravar la promoció al seu municipi, ja que per ells s'ha tractat d'un factor simbòlic i important, segons ha explicat Martínez. Així, els escenaris del vídeo són el Serral de les Monges, el poliesportiu Mateu Canyelles i els carrers del centre de la capital del Raiguer.

Ara, la campanya s'emetrà i difondrà a tot l'Estat, incloses xarxes socials. "Ningú va dubtar en participar perquè pensam que és un missatge clau: La diversitat no és un joc en el qual podem eliminar el que no ens agrada", ha conclòs Martínez.

stats