Misc 04/03/2021

Novetats literàries que no us podeu perdre

Noves propostes de literatura infantil i juvenil

3 min
Propostes de lectura per a infants i joves
1.
Enigmes de ciència

V. Escandell, A. Gallo

Editorial Zahorí Books

Enigmes de ciència

Quart llibre de la col·lecció Enigmes, de gran èxit internacional. Aquesta vegada la ciència és la protagonista i proposa als joves investigadors posar a prova la seva capacitat de resoldre misteris que tenen una base científica per descobrir. Resoldre aquests enigmes posarà a treballar la ment de les criatures, ja que les convida a ser curioses, a fer-se preguntes, a buscar solucions. Recomanat a partir de 9 anys.

2.
Gos Pudent milionari!

C. Gutman, M. Boutavant

Editorial Blackie Books

Gos Pudent milionari!

Tornen les aventures d’un dels personatges més estimats per la canalla, el Gos Pudent! En aquest nou volum, el Gos Pudent haurà de tenir cura d’un bon grapat de diners... Ell no en sap res, de l’avarícia i la cobdícia, però ¿serà capaç de resistir la temptació de posar-se algun bitllet a la butxaca? ¿O potser entendrà que hi ha coses més importants que els diners? Recomanat a partir de 9 anys.

3.
A la recerca de la flor Constel·lis...

Benjamin Flouw

Editorial Coco Books

A la recerca de la flor Constel·lis...

Una història d’amor a la natura, els animals i el fons marí que ofereix informació detallada sobre algues, coralls, peixos, mamífers i l’ecosistema. Explica la història d’en Guillot, que un dia decideix anar a la recerca d’una flor molt estranya que hi ha al fons del mar i que brilla en la foscor. Recomanat a partir de 6 anys.

4.
Tira pel dret

Reggae per xics / O. Julve

Ed. Estrella Polar

Tira pel dret

El grup musical de Sant Feliu de Llobregat Reggae per Xics s’endinsa al món editorial amb un primer llibre il·lustrat basat en la seva cançó homònima, una de les més sol·licitades pel públic als seus concerts, protagonitzada per l’Antonieta. Explica la història de l’Antonieta, que vol anar a la Lluna i per això es construeix un coet espacial. Viurà un divertit viatge que farà cantar i ballar a tothom, fins que hi pugui arribar. Recomanat a partir de 3 anys.

5.
El lleó Kandinga
B. Ofogo / E. Arguilé • Editorial Kalandraka
El lleó Kandinga

La història de Kandinga aplega el saber dels pobles africans, la seva mil·lenària tradició oral i la riquesa de la seva cultura. Un relat que convida a un viatge imaginari fins a la recòndita sabana per conèixer els seus habitants: cocodrils, elefants... I per sobre de tots ells, el lleó. A partir de 7 anys.

6.
Amor pel mar
C. Olivares / M. Benedí • Omnia Books
Amor pel mar

Un conte sobre el mar i els seus secrets. La protagonista, la Mar, i el seu avi Niord tenen ànima de mar. Part de la felicitat que senten l’hi deuen a l’aigua, a les platges i als éssers marins. Una matinada d’estiu surt amb l’avi en una barca, en un viatge que serà l’inici d’una gran aventura. Recomanat a partir de 6 anys.

7.
Amanda Black. Una herència perillos
J. Gómez-Jurado / B. Montes • Editorial B de Blok
Amanda Black

Amanda Black és la protagonista d’una nova col·lecció de llibres per a criatures amants de la intriga i l’acció. L’Amanda haurà d’arriscar-se a conèixer coses del seu passat per poder afrontar un futur d’allò més incert. A partir de 10 anys.

8.
Mamut Rock
E. Payette / G. Perreault • Editorial Joventut
Mamut Rock

¿Creieu que el mamut no és un animal de companyia? Després d’assistir a l’erudita presentació del treball de recerca d’en Lluís, ja no n’estareu tan segurs… Aquest llibre desgrana minuciosament i amb molt d’humor el rigorós mètode científic que ha de seguir un treball de recerca. Els joves lectors, igual que els companys de classe d’en Lluís, no voldran deixar a la meitat aquesta magnífica presentació! Recomanat a partir de 7 anys.

9.
El meravellós país dels snergs
E.A. E.A. Wyke Smith / V. Cossanteli / M. Castrillón • Editorial La Galera
El meravellós país dels snergs

El llibre ideal per als fills de tots els nostàlgics de Tolkien, ja que és la història que l’autor llegia cada nit als seus fills. Explica la fugida d’en Pip i la Flora, que descobreixen el meravellós país dels snergs. A partir de 10 anys.

10.
Les veus del mar
G. Humet / S. Serra · Editorial Nanit
Les veus del Mar

Una cançó contada de Gemma Humet, que parla de la migració i dels refugiats però transmetent un missatge d’esperança. El conte, que ha comptat amb la col·laboració d’Open Arms, posa noms i veu a la migració per acostar aquesta realitat als nens i nenes. A partir de 4 anys.

11.
Intercanvi amb un anglès
Christine Nöstlinger L’altra Tribu
Intercanvi amb un anglès

Una novel·la que planteja, amb grans dosis d’humor, les dificultats de la convivència i la superació dels problemes d’integració. L’Ewald té tretze anys i l’anglès no és el seu fort. Arribarà una visita per ajudar-lo, però res anirà com s’esperava. Recomanat a partir de 12 anys.

2.

titulo

text text text asdasd

stats