Violència masclista
Societat Successos 03/03/2023

Presó provisional per a un pare per haver violat la seva filla de 14 anys

Els fets haurien tingut lloc quan la menor es va traslladar a finals del 2021 a casa del progenitor, on varen conviure uns mesos

ARA Balears
1 min
Un agent de la Policia Nacional.

PalmaLa policia ha informat aquest divendres de la detenció a Palma d'un home de 32 anys com a presumpte autor d'un delicte d'agressió sexual i provocació sexual envers la seva filla de 14 anys. El detingut va ser traslladat al Jutjat de Guàrdia i se li va decretar presó provisional. Segons ha detallat la policia, la investigació es va iniciar arran d'una denúncia interposada per la mare de la víctima. Els fets haurien tingut lloc quan la menor es va traslladar a finals del 2021 a casa del progenitor, on varen conviure uns mesos.

Quan la mare va tenir coneixement dels fets, ho va denunciar i va explicar que la seva filla va acudir al domicili del pare, a Palma, on va estar un parell de mesos. Les primeres setmanes, el pare va mostrar afecte per la filla i "a poc a poc va anar apujant el to, fins que arribaren a tenir relacions sexuals". A més, la mare va aportar un extracte de converses d'una xarxa social entre el pare i la filla en què el progenitor enviava fotografies íntimes i de contingut sexual.

Quan la policia tingué coneixement dels fets, es varen realitzar gestions per saber on era el pare i se'l va detenir el 27 de febrer com a presumpte autor d'un delicte continuat d'agressió sexual per haver mantingut relacions sexuals amb la seva filla, així com per un delicte de provocació sexual per l'enviament de fotografies de caràcter sexual. El detingut va ser traslladat al Jutjat de Guàrdia i l'autoritat judicial va decretar presó provisional per a ell.

stats