Operació policial
Societat Successos 16/07/2022

Una operació antidroga a Palma, Llucmajor i Inca acaba amb 18 detinguts

Els agents han confiscat 100.000 euros, mig quilo de cocaïna i dos quilos de marihuana, entre altres

ARA Balears
1 min
Dos agents de la Policia Nacional durant l'operatiu antidroga a Son Banya.

PalmaL'operatiu duit a terme ahir per uns 200 agents de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional a Palma —incloent-hi Son Banya—, Inca i Llucmajor ha acabat amb 18 detinguts —15 homes i tres dones—. També s'han confiscat 100.000 euros, mig quilo de cocaïna, dos quilos de marihuana, uns 1.600 sobres de krama, haixix, diverses bàscules de precisió i una arma, segons ha informat aquest dissabte la Guàrdia Civil. En total, es varen fer 31 escorcolls, vuit dels quals varen ser en punts de venda.

Alguns dels detinguts durant l'operació antidroga a Son Banya.
Algunes de les substàncies que han confiscat durant l'operació antidroga.

Segons va informar ahir la Guàrdia Civil, hi varen participar agents de la Policia Judicial, de les Unitats de Droga i Crim Organitzat, de les Unitats de Prevenció i Reacció, dels Grups Operatius de Resposta i de la Policia Científica. A més, hi varen intervenir reforços aeris i, per part de la Guàrdia Civil, agents de Trànsit i Unitats de Seguretat Ciutadana.

La causa està declarada com a secreta i està dirigida pel grup de Crim Organitzat de la Policia Nacional i l'equip de Policia Judicial d'Algaida de la Guàrdia Civil.

stats