Succés
Societat Successos 08/12/2022

Decreten presó per a l'acusat d'atropellar mortalment un menor a la carretera d'Algaida

El jove, de 16 anys, ha mort aquesta matinada després d'ingressar dimecres vespre a l'UCI de Son Espases

ARA Balears
1 min
Una ambulància del SAMU 061.

PalmaLa jutgessa del Jutjat d'Instrucció número 5 de Palma ha decretat l'ingrés a presó per a l'home de 46 anys autor de l'atropellament mortal d'un jove de 16 anys a la carretera d'Algaida.

Segons han relatat fonts properes als fets difoses per Europa Press, a l'individu se li imputen els delictes d'homicidi imprudent i omissió del deure de socors.

L'home havia passat aquest dijous a disposició judicial, després de presentar-se a la Guàrdia Civil aquest dimecres horabaixa després del succés i va donar negatiu en alcohol i drogues.

Segons les primeres informacions, van ser les característiques de la carretera, "estreta i sense il·luminació", les que van propiciar l'atropellament. A més, sembla que la víctima anava caminant i no duia posada l'armilla reflectora.

Els fets

El menor de 16 anys atropellat ahir, dimecres, a la carretera Algaida-Llucmajor ha mort aquesta matinada, segons ha informat Europa Press. El jove va ingressar a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de Son Espases ahir vespre en estat "molt greu" després de l'accident, ocorregut a la carretera Ma-5010, que uneix els municipis d'Algaida i Llucmajor.

L'incident va ser a les 20 h al quilòmetre 4,9 en direcció a Algaida, segons va informar el SAMU 061. Fins a aquell punt s'hi van desplaçar dues unitats de Suport Vital Avançat, que van aconseguir recuperar el pols de l'al·lot, després que entràs en parada cardiorespiratòria.

stats