Punxada
Societat Successos 07/08/2022

Una menor de 13 anys denuncia haver sofert una punxada a les festes de Can Picafort

La víctima i els seus pares estan preparant tota la documentació pertinent per interposar una denúncia a la Guàrdia Civil

ARA Balears
1 min
Les punxades a les discoteques: submissió química i psicològica

PalmaUna menor de 13 anys ha denunciat haver sofert una punxada a les festes de Can Picafort, celebrades dissabte, segons ha avançat aquest diumenge el diari Última Hora. La publicació ha recollit el testimoni de la menor, que assegura que un jove d'entre 20 i 30 anys se li va acostar mentre era a la barra de begudes. Ell li va demanar tabac, ella li va dir que no en tenia i el jove va partir. Tot seguit, la nina va descobrir que tenia una "picada d'agulla" al braç.

El diari ha explicat que l'adolescent, de sa Pobla, havia arribat a la festa acompanyada de la seva mare i quedava a passar la nit a casa d'una amiga. Just després de l'incident, la menor va telefonar als seus pares, que la varen anar a cerca i la varen dur a l'Hospital d'Inca, perquè li fessin les proves pertinents. Una vegada allà, li varen fer unes anàlisis i li varen posar una vacuna contra l'hepatitis. Així mateix, el centre va activar el protocol establert per a aquests casos.

Última Hora també ha assenyalat que la víctima i els seus pares estan preparant tota la documentació pertinent per interposar una denúncia a la Guàrdia Civil. A més, han fet una crida als assistents a la festa perquè puguin ajudar a identificar el sospitós. La mare de la menor ha denunciat el succés al seu perfil de Facebook i ha demanat la col·laboració de totes aquelles persones que tinguin fotografies o vídeos de pla general de la festa.

stats