Accident
Societat Successos 26/12/2022

L'horabauxa de Nadal acaba amb una excavadora encastada a la paret de la parròquia de Pollença

Un menor de 15 anys aconseguí posar-la en marxa i conduir-la de Sant Domingo al centre

1 min
L'excavadora va acabar amb el martell encastat a la parròquia de Pollença

PalmaUn menor de 15 anys d'edat agafà ahir una excavadora d'unes obres públiques de Pollença, i recorregué els carrers del centre fins que n'encastà el martell al paret de l'església. Els fets ocorregueren devers la 1.30 h de la matinada, un cop hagué acabat l'horabauxa del dia de Nadal.

Segons el batle accidental Tomeu Cifre, "aquest jove utilitzà unes claus que no eren de la màquina per posar l'excavadora en marxa i ho aconseguí". "L'excavadora estava estacionada a prop del convent de Sant Domingo, on aquestes setmanes es fan unes obres d'empedrat al carrer. Recorregueren molts de metres, perquè es dirigiren cap a la plaça, i encastaren el martell de la màquina a la paret de l'església que dona al carrer del Temple", explica Cifre.

La Policia Local va fer baixar el jove de la màquina, i un altre dels joves presents la conduí al seu lloc originari. Per les xarxes circulen vídeos en què es pot observar com un grup de joves criden i animen el conductor de l'excavadora mentre fa voltes de matinada per la plaça Major.

"Serà avui quan determinem quins danys ha provocat la màquina a la paret de l'església", comenta el regidor d'Urbanisme i batle accidental en substitució de Nevado.

stats