Succés
Societat Successos 01/11/2022

Un jove en estat greu després de rebre punyalada al pit durant una baralla a Eivissa

La víctima, d'entre 20 i 30 anys, ha estat apunyalat al tòrax amb un ganivet llarg

ARA Balears
1 min
Un agent de la Guàrdia Civil, en una imatge d'arxiu.

PalmaUn jove es troba en estat greu després de rebre una punyalada al pit amb una arma blanca de grans dimensions durant una batussa que tingué lloc a la zona de Cala de Bou del municipi de Sant Josep (Eivissa) aquest dimarts.

Tant la víctima de la ganivetada, com l'agressor es troben ingressats a l'Hospital de Can Misses i un tercer implicat en la disputa ha estat detingut per un possible delicte de lesions, segons han comunicat la Guàrdia Civil i el SAMU 061, i ha difós Europa Press.

La Benemèrita no ha especificat l'edat exacta dels individus i només ha detallat que l'apunyalat tindria entre 20 i 30 anys i uns dels ferits en la baralla rondaria els 60 a 70 anys.

L'incident s'ha produït minuts abans de les 15:00 hores a un domicili del carrer des Caló. Segons els primers resultats de la investigació policial, després d'haver-se iniciat una discussió entre els tres homes, un d'ells hauria apunyalat el jove dos pics i el germà d'aquest hauria propinat una pallissa a l'agressor. Cap d'ells té antecedents.

Fins al lloc dels fets s'ha desplaçat una ambulància de suport vital avançat i una altra de bàsic, que han aconseguit estabilitzar els pacients, un d'ells amb una ferida penetrant al tòrax, i posteriorment els ha traslladat al centre hospitalari.

stats