Succés
Societat  /  Successos 12/01/2023

Una jove intenta bufetejar i mossegar un policia local que mitjançava en una baralla

Els fets varen tenir lloc el passat dia dels Reis a les 21 h a la plaça de Serralta

ARA Balears
1 min
Agents de la Policia Local.

PalmaUna jove de 26 anys va intentar bufetejar i mossegar un policia local de Palma que mirava de mitjançar en una baralla que estava mantenint amb un home. Segons ha indicat la Policia en una nota de premsa i ha recollit Europa Press, la baralla va tenir lloc el passat dia dels Reis a les 21 h a la plaça de Serralta.

Els agents varen ser cridats per una baralla entre la jove i un home i quan varen arribar varen trobar les dues persones discutint. Va ser en el moment de separar-los, per saber què havia passat, que la dona va intentar reprendre la discussió agredint un dels agents, bufetejant-lo a la cara, sense causar-li lesions, al mateix temps que intentava mossegar-li el braç. A més, els agents han explicat que quan la jove va haver d'entrar al vehicle policial, va mostrar una gran resistència, i intentà mossegar de nou un dels agents.

La detinguda es trobava sota la influència de l'alcohol i, a causa del seu estat d'agressivitat i embriaguesa, es va requerir una dotació del SAMU 061 a les dependències policials, perquè pogués ser reconeguda per personal facultatiu.

stats