Incendi
Societat Successos 30/12/2022

Un incendi crema quatre cases a prop de Son Banya de matinada

El foc hauria estat provocat per un curtcircuit en una de les habitacions

ARA Balears
1 min
Bombers de Palma apagant el foc

PalmaL'incendi que ha destruït diversos habitatges al camí de la Milana de Palma podria haver-se originat a l'habitació, emprada com a taller de fusteria, d'una de les cases afectades. Segons fonts policials, s'hauria produït un curtcircuit de manera accidental, encara que la investigació prossegueix per certificar aquests indicis.

Les mateixes fonts han explicat que els agents que s'hi han desplaçat aquesta matinada varen ser rebuts per dues persones al carrer que alertaven de la presència a l'interior dels habitatges de tres habitants més i animals de companyia.

L'incendi s'ha declarat al voltant de les 02.20 hores d'aquest divendres a la part posterior d'un grup d'habitatges en bastant mal estat i on hi havia acumulada una gran quantitat de fems, enderrocs i electrodomèstics.

En aquests moments, l'incendi està controlat. Els Bombers de Palma encara són al lloc dels fets per vigilar el fum que continua sortint dels rostolls. Les flames han provocat l'enderrocament parcial d'un dels habitatges que es trobava en molt mal estat. A banda d'això, l'incendi s'ha aconseguit apagar sense més incidents.

stats