Agressions sexuals
Societat Successos 12/10/2023

Detingut per violar la seva parella de manera continuada i obligar-la a mantenir relacions amb tercers

La víctima era objecte de maltractament per part de l'home, que l'amenaçava de mort a ella i la seva família

ARA Balears
1 min
Agents de la Policia Nacional.

PalmaLa Policia Nacional ha detingut a Palma un home per presumptament amenaçar i violar la seva parella de manera continuada, a qui també hauria obligat a mantenir relacions sexuals amb tercers.

Segons ha recollit Europa Press, la investigació va començar arran d'una denúncia en què s'explicaven una sèrie de delictes comesos contra una dona per part de la seva parella, amb agressions sexuals i coaccions. La dona també era obligada a mantenir relacions pràcticament cada dia amb altres homes i en un horari concret. També es va determinar que la víctima era objecte de maltractament per part de l'home, que l'amenaçava de mort a ella i la seva família.

A través de la investigació, agents de la Unitat Central de Xarxes d'Immigració i Falsedats Documentals (Ucrif) de la Policia Nacional, juntament amb la Unitat de Família i Dona (UFAM), han localitzat i detingut l'home aquest dijous com a presumpte autor d'un delicte d'agressió sexual.

El jutge va dictar presó provisional per al detingut per delictes d'explotació sexual, agressió sexual, maltractament, amenaces i coaccions. Les investigacions continuen obertes.

stats