Succés
Societat Successos 28/03/2023

Detingut un menor per concertar una trobada sexual amb una altra menor i enregistrar-ho

El grup d'investigació UFAM de la Policia Nacional a Eivissa va rebre la denúncia de la menor a mitjan març

ARA Balears
1 min
Agents de la Policia NaCIONAL.

PalmaAgents de la Policia Nacional a Eivissa han detingut un menor, i n'han investigat a un altre, com a presumptes autors d'un delicte de revelació de secrets per concertar una trobada sexual amb una menor i enregistrar-ho amb el mòbil sense el coneixement de la jove. En una nota de premsa, la Policia Nacional ha explicat que, a mitjan març, el grup d'investigació UFAM de la Policia a Eivissa va rebre una denúncia en què una menor afirmava haver estat gravada per un amic de la seva parella mentre mantenia amb ell una trobada sexual.

La menor havia quedat amb la seva parella per veure's en un pis, i ell va dur un amic seu, el qual va assegurar que els deixaria sols. Mentre la parella va mantenir la trobada sexual, l'amic va gravar amb el seu mòbil la relació, sense el coneixement ni l'autorització de la menor.

Davant la gravetat dels fets i després que els dos menors fossin identificats, es va procedir a la confiscació dels telèfons mòbils, per evitar la difusió del vídeo, i a la detenció del menor que ho va gravar com a presumpte autor d'un delicte de revelació de secrets.

La Fiscalia de Menors de Palma ha estat informada dels fets, quedant a l'espera del judici. La investigació continua oberta per comprovar si la gravació va ser compartida a terceres persones.

stats