Successos
Societat Successos 20/08/2022

Detingut un home per robar un mòbil i doblers en una platja de Magaluf

El telèfon tenia una aplicació de localització activada en cas de pèrdua o sostracció

ARA Balears
1 min
Dispositius mòbils i diners en efectiu incautats al detingut com a presumpte autor d'un delicte de furt per robar en una platja de Magaluf

PalmaLa Policia Nacional ha detingut un home, de 35 anys i originari de Gàmbia, com a presumpte autor d'un delicte de furt pel robatori d'un mòbil i doblers a dos joves en una platja de Magaluf. Els fets van passar dijous passat a les 17.00 hores, quan els dos joves eren en una platja de Magaluf, i en un moment de distracció, els van ser sostrets a ella el telèfon mòbil i a ell la seva cartera amb doblers en efectiu .

Malgrat tot, el telèfon tenia activada una localització per GPS. Així, uns instants més tard, la Policia Nacional va rebre una cridada al 091 que la dona havia patit un robatori a la platja i tenia localitzat el telèfon mòbil en una travessia del carrer Manacor a Palma.

Els agents, en tenir coneixement dels fets, van activar un dispositiu per localitzar el presumpte autor, que va resultar positiu en veure un home que, quan va observar el cotxe patrulla, va començar una sèrie d'accions de fugida, fins que els agents el van aturar.

Un cop identificat, es va procedir a un escorcoll de les seves peces, i en una ronyonera, van observar fins a cinc mòbils, entre els quals hi havia el sostret a una platja de Magaluf, i no va poder donar explicació dels altres. Alhora també se li van trobar gairebé 1.000 euros en efectiu.

Per tot això, es va procedir a la detenció del presumpte autor per un delicte de furt i s'està investigant la procedència dels altres mòbils trobats i els doblers en efectiu, per la qual cosa la investigació continua oberta.

stats