Succés
Societat Successos 18/09/2022

Detenen tres joves per robar a un turista amb un llevataps a Palma

Els presumptes autors varen voler perforar-li el genoll, ja que es resistia al robatori, però no varen aconseguir lesionar-lo

ARA Balears
1 min
Imatge d'arxiu d'agents de la Policia Nacional.

PalmaTres joves, dos menors i un tercer de 18 anys d'origen algerià, han estat detinguts a Palma per haver robat presumptament a un turista amb un llevataps, segons ha informat la Policia Nacional. Els fets han passat aquesta matinada a les 04.30 hores, quan una patrulla de la Policia Portuària patrullava pel passeig Marítim i ha observat com dos joves tenien un home estès a terra subjectant-lo, mentre un tercer l'agredia.

En aquell moment, els agents han activat els acústics del cotxe patrulla i han començat una persecució, ja que els joves fugien. La policia n'ha agafat un, l'ha immobilitzat i després ha avisat els serveis d'emergència del que acabava de passar.

Quan han acudit al lloc dels fets, la Policia Local en tenia un altre d'immobilitzat, ja que el vigilant de seguretat d'un hotel havia estat testimoni de l'agressió. El tercer ha estat retingut pels porters d'un local de la zona que també han presenciat l'incident.

Després d'això, els detinguts han estat traslladats fins a dependències de la Policia Nacional per fer els darrers tràmits de l'atestat policial. Pel que sembla, els presumptes autors han agafat per sorpresa la víctima, un turista, i l'han copejat alhora que li sostreien les pertinences, fins i tot un d'ells ha volgut perforar-li el genoll amb un llevataps, ja que es resistia al robatori, però no ha aconseguit lesionar-lo. Per tot això, els agents han arrestat els tres presumptes autors per un delicte de robatori amb violència i intimidació.

stats