Succés
Societat Successos 07/05/2023

Detenen quatre persones per tràfic de drogues a Son Banya

Els implicats varen deixar la substància estupefaent en una casa que s'havia de desnonar i posteriorment enderrocar

ARA Balears
1 min
El dispositiu policial desplegat a Son Banya

PalmaLa Policia Nacional ha detingut quatre persones, d'entre 19 i 27 anys, per un delicte contra la salut pública. Els agents varen trobar drogues en una casa a Son Banya que s'havia de desnonar i, posteriorment, enderrocar.

Segons han informat, en el darrer dispositiu fet a la zona, relacionat amb els desnonaments i enderrocament de diferents cases, es varen trobar diverses substàncies estupefaents i eines que podrien estar relacionades amb la venda de drogues. El grup d'Estupefaents de la Policia Nacional es va fer càrrec de la investigació.

A la casa, els agents hi varen trobar entre 30 i 40 grams de cocaïna; devers 50 o 60 grams de marihuana; entre 80 i 90 grams d'haixix; doblers en metàl·lic; retalls de plàstic per a la preparació i segellament de les dosis de cocaïna i una bàscula de precisió. Així mateix, varen localitzar 28 embolcalls que contenien heroïna.

Arran de la investigació, es varen poder identificar els presumptes autors, que varen ser detinguts dijous passat. Alguns dels responsables ja tenien antecedents per fets similars.

stats