Successos
Societat Successos 20/02/2023

Detenen a Palma quatre menors implicats en un intent de robatori amb violència

Els fets varen succeir el 15 de febrer en el carrer d'Aragó

ARA Balears
1 min
El ganivet de cuina emprat per part dels agressors / POLICIA NACIONAL

PalmaLa Policia Nacional ha detingut a Palma quatre menors d'edat –dos al·lots i dues al·lotes– per la seva presumpta implicació en una temptativa de robatori amb violència i intimidació contra dos homes, als quals van atacar amb navalles. Els fets van succeir el dimecres 15 de febrer al carrer d'Aragó, on les víctimes prenien un refresc defora d'un bar, moment en què els quatre detinguts es van creuar en el seu camí.

Seguidament, els dos homes del grup van mirar de manera desafiant els agredits, que van optar per preguntar-los si necessitaven res. A partir d'aquí, els dos atacants van apropar-se mentre proferien insults i es va iniciar una discussió en la qual els agressors van treure una navalla per intentar robar les seves pertinences.

Els dos individus agredits van optar per partir corrents, un fet que va donar lloc a una persecució en la qual els menors van apunyalar una de les víctimes, que va intentar defensar-se amb el seu cinturó a la mà. Li van provocar un tall al braç, a més d'esqueixos al seu abric.

Davant l'empitjorament de la situació, els agredits van demanar ajudar la gent que anava pel carrer. Els autors de les punyalades van aconseguir fugir en un primer moment, mentre que les dues integrants del grup foren retingudes pels ciutadans. Mentrestant, diverses patrulles van recórrer els voltants i van trobar els dos agressors restants, així com un ganivet de cuina.

stats