Succés
Societat Successos 10/07/2022

Detenen a Palma una dona després que la filla menor d'edat donàs positiu en droga

La nina, de sis anys, que hauria consumit cocaïna voluntàriament en una festa a casa de la seva mare, va ser ingressada en un centre mèdic

ARA Balears
1 min
Agents de la Policia Nacional en una imatge d'arxiu

PalmaLa Policia Nacional ha detingut a Palma una dona com a presumpta autora d'un delicte de lesions, ja que la filla menor d'edat ha donat positiu en droga. Segons ha informat el cos en nota de premsa, la nina, de sis anys, ha ingressat en un centre mèdic a causa de l'estat que presentava i ha donat positiu a cocaïna.

La investigació es va iniciar a conseqüència d'una comunicació dels serveis de pediatria d'un centre mèdic de Palma, que alertaven que una nina d'uns sis anys havia estat ingressada i havia donat positiu en cocaïna en una analítica realitzada. Afegien que la menor podria trobar-se en un entorn de risc.

El grup UFAM de la Policia Nacional es va fer càrrec de l'assumpte i els agents es personaren al centre mèdic, on esbrinaren que la menor es trobava en una escoleta i mostrava un comportament estrany, per la qual cosa la varen dur al metge.

Els policies es varen entrevistar amb la menor en companyia de la pediatra i l'assistenta social, i s'assabentaren que suposadament la menor el dia anterior havia consumit voluntàriament alcohol i pols blanca en una festa a casa de la seva mare, amb la qual conviu en aquest domicili.

Els agents varen continuar les gestions prenent diverses declaracions i practicant diverses diligències. Finalment, dijous varen detenir la mare com a suposada autora d'un delicte de lesions.

La menor ha quedat sota la tutela dels serveis de protecció de menors del Consell de Mallorca i es prossegueixen les gestions per determinar si la ingesta de cocaïna va ser un fet aïllat o és degut a un consum prolongat en el temps, mentre s'espera el resultat de l'anàlisi.

stats