Successos
Societat Successos 26/03/2023

Detenen dos menors per robatori amb força a Palma

La Policia Nacional va comprovar danys en els accessos a dos portals, un domicili, un traster i un bar al barri del Secar de la Real

ARA Balears
1 min
Els objectes confiscats als detinguts.

PalmaLa Policia Nacional ha detingut dos menors d'edat com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força. Segons ha informat Europa Press, els agents varen comprovar danys en els accessos a dos portals, un domicili, un traster i un bar al barri del Secar de la Real, a Palma.

La Policia Nacional ha detallat que aquest divendres, entorn de la 1.30 hores, un vigilant de seguretat va sol·licitar presència policial en un carrer del barri, ja que havia vist que dos joves que conduïen un cotxe en baixaven ocultant el seu cap i rostre amb caputxes.

Diverses patrulles de seguretat ciutadana de la Policia Nacional es van personar al lloc i varen localitzar a la sortida d'un portal d'un edifici els dos joves. Els agents van poder comprovar que la porta del portal estava forçada, a més de la porta d'un dels trasters del garatge. També van observar danys a la porta d'un altre portal, on van accedir i varen comprovar que la porta d'accés a un dels habitatges estava oberta.

Els agents van tocar al timbre i va sortir el propietari, que va indicar que la porta l'havia deixada tancada. A més, en les proximitats els agents també van comprovar que la porta d'accés a un bar presentava danys.

Posteriorment, els policies es van dirigir al cotxe conduït pels menors i hi van trobar un casc de motocicleta, un maletí d'eines i altres objectes. El vehicle figurava a nom d'una altra persona, per la qual cosa els agents van intervenir el cotxe, a més de tots els objectes que hi havia a l'interior.

stats