Robatori amb violència
Societat Successos 25/05/2023

Detenen l'home que va apunyalar el propietari de l'habitatge en el qual estava robant després de ser sorprès

El lladre hauria entrat a l'immoble amb les claus de la parella de la víctima

ARA Balears
2 min
Un agent de la Policia Nacional.

PalmaLa Policia Nacional ha detingut un home per presumptament apunyalar l'habitant de l'habitatge en el qual estava robant després de ser sorprès. Segons ha informat la Policia aquest dijous en una nota de premsa, l'arrest es va produir aquest passat dilluns, poques hores després dels fets, i l'home passarà aviat a disposició judicial, acusat de temptativa d'homocidi i robatori amb violència en una casa habitada.

Els fets es varen produir dilluns passat al voltant de les 15 hores, quan una telefonada al 091 va alertar que un home havia estat apunyalat en el seu domicili després d'haver-hi trobat un lladre a l'interior. Al lloc dels fets, varen acudir diverses patrulles de Seguretat Ciutadana i el Grup d'Homicidis de la Policia Nacional que es va fer càrrec de la investigació. Els agents descobriren que, segons pareix, s'havia originat una baralla dins el domicili entre el propietari i el suposat lladre. Segons el relat de la Policia, l'encaputxat va ferir el propietari amb un ganivet a l'abdomen i va partir de la casa per la finestra.

Els agents, trobaren el ganivet que havia estat recuperat per una veïna, així com una motxilla que contenia brides, bosses de fems i altres eines. Segons el relat dels agents, el lladre va entrar a la casa amb unes claus de l'immoble. Poc després, va entrar la víctima i el lladre el va increpar per darrere mentre l'amenaçava amb una ganivet al coll. En aquest moment, li va demanar doblers i, tot seguit, va començar la baralla.

Arran de la investigació, la Policia Nacional ha descobert que les claus amb les quals va entrar el lladre eren de la parella de la víctima, qui també és company de feina del lladre i les hauria agafat en el lloc de treball. Amb tot, les diligències d'investigació segueixen per esbrinar la totalitat dels fets. El presumpte autor passarà pròximament a disposició judicial.

stats