Succés
Societat Successos 30/12/2022

Detenen l'autor de l'atropellament intencionat d'un ciclista a Cala Rajada

El ciclista atropellat va recriminar al conductor que circulàs a una velocitat excessiva quan feia una passejada en bicicleta amb la seva família

ARA Balears
1 min
Imatge de la detenció del sospitós de l'atropellament intencionat a Cala Rajada.

PalmaLa Guàrdia Civil ha informat aquest divendres de la detenció d'un home de 21 anys com a possible autor d'un atropellament intencionat a un ciclista el 25 de desembre a Cala Rajada (Capdepera).

A l'arrestat se l'acusa d'un presumpte delicte d'homicidi en grau de temptativa amb resultat de lesions i omissió del deure de socors, segons ha informat l'Institut Armat i ha retransmès Europa Press.

El succés va ocórrer el dia de Nadal, quan una parella i els seus dos fills passejaven en bicicleta per aquest indret i varen recriminar a un conductor que circulàs a una velocitat excessiva.

Arran de l'enfrontament verbal, quan la víctima de l'atropellament era a la vorera esperant la família, el conductor va accelerar bruscament, el va tombar en impactar contra ell i li ocasionà erosions al genoll dret i una fractura oberta en un dit de la mà esquerra, a més de diversos desperfectes a la bicicleta. La seva família va resultar il·lesa.

Després de l'atropellament, el conductor va fugir a tota velocitat. En rebre l'avís dels incidents, la Policia Local de Capdepera es va personar al lloc dels fets i va atendre el ferit, que va ser traslladat a l'Hospital de Manacor.

Els agents varen fer l'atestat de l'accident de trànsit, però en trobar indicis d'intencionalitat va notificar-lo a la Guàrdia Civil, que va començar una investigació. Els agents de la caserna d'Artà varen recollir diversos testimonis que corroboraven la intencionalitat de l'atropellament i la versió aportada per la família, així com algunes dades del vehicle implicat.

El vehicle va ser localitzat a Cala Rajada amb danys mínims a la carrosseria, posteriorment se'n va identificar el conductor i se'l va arrestar.

stats