Successos
Societat Successos 05/09/2023

Detenen un home per robar el ca a una dona mentre el passejava

En intentar recuperar el ca, la dona va ser arrossegada diversos metres pel cotxe de l'arrestat i va haver de ser ingressada per les lesions

ARA Balears
1 min
Imatge d'arxiu d'un agent de la Policia Nacional.

PalmaAgents de la Policia Nacional de Palma han detingut un jove per robar el ca a una dona mentre el passejava pel carrer Manacor, a Palma. Segons ha explicat el cos policial, el jove va aprofitar un moment en què la dona estava despistada per agafar el ca i ficar-lo en el cotxe. En aquell moment, la víctima va córrer cap al vehicle del jove, a qui coneixia de vista, i va obrir la porta del copilot per recuperar el ca, tot i que el lladre va arrencar de manera violenta. La dona va ser arrossegada per terra diversos metres, fet que li va provocar cops i hematomes per tot el cos i va haver de ser ingressada en un centre hospitalari. 

L'endemà, el jove es va posar en contacte amb la víctima i li va demanar que no el denunciàs, també li va demanar disculpes i li va dir que li tornaria el ca, el qual va aparèixer fermat al portal on viu la dona.

Els policies varen iniciar una investigació per poder identificar el presumpte lladre, fins que dissabte, al voltant de les 18 h, una patrulla de Seguretat Ciutadana va rebre un avís per part d'un testimoni indicant on era el jove. D'aquesta manera, els agents varen procedir a la seva detenció com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència.

stats