Successos
Societat Successos 16/04/2023

Detenen un home per assetjar una dona i provocar danys en vehicles que utilitzava la víctima

La investigació es va iniciar arran d'una denúncia de l'afectada a Manacor

ARA Balears
1 min
Un cotxe de la Policia Nacional

PalmaLa Policia Nacional ha detingut un home de 54 anys com a presumpte autor d'un delicte d'assetjament contra la llibertat de les persones i danys per, presumptament, haver assetjat una dona i provocar danys en vehicles que utilitzava la víctima. Els agents varen començar la investigació a conseqüència d'una denúncia interposada per la dona per danys intencionats en tres cotxes que feia servir, com foradar-li'n les rodes. Els fets s'anaven repetint des de l'estiu de l'any passat a Manacor.

Segons el relat de la Policia Nacional, en almenys deu ocasions es varen produir aquests fets. La dona, per evitar aquestes accions, usava altres vehicles de familiars i canviava les zones d'aparcament i les rutines. D'aquesta manera, es veia obligada a aparcar lluny de la feina, del seu domicili i dels domicilis de familiars, així com haver de canviar d'hàbits i rutes. No obstant això, els danys continuaven produint-se i va sospitar d'un antic treballador que havia estat acomiadat.

En aquest sentit, el treballador va ser vist per un testimoni als voltants de la casa d'un familiar de la víctima. Agents de la Comissaria de Manacor varen dur a terme una investigació i aquest dimecres varen detenir l'home com a presumpte autor d'un delicte d'assetjament contra la llibertat de les persones i danys.

stats