Successos
Societat Successos 20/08/2023

Detenen un home per apunyalar-ne un altre al coll

Els fets varen tenir lloc el dissabte 29 de juliol a Son Banya

ARA Balears
2 min
Un agent de la Policia Nacional

PalmaAgents de la Policia Nacional de Palma i Màlaga han detingut un home de mitjana edat com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa, després d'apunyalar un altre home al coll a Son Banya. Segons ha informat el cos policial en una nota de premsa, els fets varen tenir lloc el dissabte 29 de juliol, quan diverses patrulles de Seguretat Ciutadana de la Policia Nacional es varen desplaçar a Son Banya en rebre un avís al 091 que alertava que un home havia estat apunyalat.

Els agents varen localitzar un home que sagnava abundantment pel coll, on presentava una ferida. A causa de la gravetat de les lesions, que posaven en perill la seva vida, va haver de ser traslladat a l'hospital Son Espases, on va haver de ser intervingut d'urgències i ingressat a l'UCI de traumatologia.

El grup d'Homicidis de la Policia Nacional de Palma es va fer càrrec de la investigació per poder aclarir els fets i identificar-ne el responsable.

Així, al voltant de les 3.00 h, els agents varen poder determinar que la víctima va ser increpada per un home, que freqüenta Son Banya. Arran d'això, va començar una discussió i la víctima va empènyer l'agressor i se'n va anar. En aquell moment, després de caminar una estona, la víctima va notar com algú li copejava el coll i va caure a terra a l'instant. Es tractava de l'home amb qui havia discutit, que tenia un matxet i el va amenaçar de mort. Diverses persones varen intervenir per auxiliar la víctima, fins i tot s'hi va sumar una patrulla de la Policia Nacional que era per allà a prop.

Així, arran de la investigació, els agents varen aconseguir identificar el presumpte autor, varen descobrir que havia abandonat l'illa hores després del succés, que era a Màlaga i que pretenia abandonar Espanya. Per aquest motiu, es va informar dels fets el Grup d'Homicidis de Màlaga.

Els grups d'Homicidis, juntament amb el Grup d'Operacions Especials, varen establir un dispositiu a l'aeroport de Màlaga, on varen detenir l'home.

stats