Successos
Societat Successos 16/08/2023

Detenen una dona per assetjar-ne una altra que s'havia de casar amb la seva exparella

La víctima va rebre un gran nombre de missatges des de tres perfils diferents d'una xarxa social

ARA Balears
1 min
Un agent del Grup de Delictes Tecnològics

PalmaLa Policia Nacional ha detingut una dona a Palma com a presumpta autora d'un delicte de coaccions a través de les xarxes socials per assetjar una altra dona que s'havia de casar amb la seva exparella. Segons ha informat el cos policial i ha recollit Europa Press, la investigació va començar després que el Grup de Delictes Tecnològics (Ciberdelinqüència) i Delinqüència Econòmica rebés una denúncia juntament amb un requeriment d'un jutjat d'Instrucció a Palma. La víctima i la seva parella havien posat la denúncia perquè ella va arribar a rebre un gran nombre de missatges, des de tres perfils diferents d'una xarxa social, en els quals, a més d'insultar-la tant a ella com a la seva parella, es mencionaven detalls personals, per intentar fer-li creure que la seva parella podria haver-li estat infidel o ser-ho en un futur. A més, després de bloquejar el perfil des del qual rebia els missatges, en continuava rebent des de nous perfils.

La situació va continuar amb l'enviament de fotografies d'unes joies que haurien estat robades del domicili de la víctima. Després d'això, la víctima va entendre que la presumpta autora dels fets havia arribat a entrar al domicili sense el seu consentiment per robar-les-hi, cosa que va fer que tingués por i es canviàs de casa.

D'aquesta manera, arran d'una investigació i de l'anàlisi de dades, es va identificar i localitzar la presumpta autora dels fets, que va ser detinguda la setmana passada. La policia també ha assenyalat que l'autora dels fets podria haver-los comès motivada per la gelosia pel proper matrimoni entre la víctima i la seva exparella.

stats