Successos
Societat Successos 03/05/2023

Detenen diverses persones en una baralla amb pals i armes blanques a Can Pastilla

Els implicats, unes 15 persones, són els propietaris i els treballadors de dos comerços de la zona

ARA Balears
1 min
Un agent de la Policia Nacional

PalmaLa Policia Nacional ha detingut aquest dimarts sis homes, d'entre 23 i 48 anys, implicats en una baralla amb pals i armes blanques a Can Pastilla, a Palma. Segons ha recollit Europa Press, el 091 va rebre l'avís d'una disputa entre unes 15 persones a la via pública, que eren els propietaris i els treballadors de dos comerços, situats un davant l'altre.

Una vegada els agents es varen desplaçar al lloc dels fets, varen aturar la baralla. Diverses persones presentaven ferides sagnants, contusions i la roba esquinçada, i els serveis mèdics varen traslladar-les a diferents centres mèdics.

Els testimonis han explicat que el motiu de la disputa podria haver estat l'obertura d'una de les botigues just davant l'altra, que ja hi era. Així, una de les parts assenyala que els propietaris, molestos per la situació, haurien pres represàlies perquè el local no obrís, ja que es dediquen al mateix sector. L'altra part argumenta que, prèviament, un treballador havia estat agredit i que el varen defensar, moment en què va començar la baralla.

En el moment de la detenció, la Policia també varen requisar un matxet, un cúter, dues taules de fusta i una barra de ferro.

stats