Succés
Societat Successos 22/03/2023

Desarticulen un grup criminal especialitzat a robar en domicilis

Se'ls atribueixen diversos robatoris a Alacant i set a Palma

ARA Balears
1 min
Agents de la Policia Nacional.

PalmaLa Policia Nacional ha detingut a la ciutat d'Alacant tres homes que conformaven un grup criminal itinerant dedicat als robatoris amb força en domicilis, en el moment en què estaven assaltant una casa.

Segons ha explicat la Policia en una nota de premsa, una veïna va veure els tres homes comprovant si els domicilis dels seus veïns estaven buits. La dona va alertar amb una cridada la Policia i al lloc dels fets hi varen acudir diversos efectius de Seguretat Ciutadana de la Policia Nacional, que varen poder interceptar els homes en el mateix moment en què estaven robant.

Entre les seves pertinences, els agents varen trobar diverses eines per obrir panys, 990 euros, 64 dòlars i 15 lliures. En el moment de la detenció, dos dels detinguts es varen fer passar per ciutadans de Croàcia i Bulgària, però els agents varen descobrir que la documentació era falsa i que eren macedonis.

Els detinguts varen ser posats a disposició del jutjat d'Instrucció de Guàrdia d'Alacant, que va decretar presó provisional per als tres.

Robatoris a Palma

Els agents encarregats de la investigació varen esbrinar que els arrestats estaven sent investigats pel Grup de Robatoris de la Brigada de la Policia Judicial de Palma.

En aquest sentit, en la investigació feta a Mallorca es va comprovar que els mateixos homes havien participat, presumptament, en set robatoris a Palma, tot i que continua oberta per determinar si el grup havia pogut cometre més robatoris a altres localitats espanyoles.

stats