Succés
Societat Successos 09/07/2022

Demanen set anys de presó per a un home per fer tocaments sexuals i deixar tancada la seva empleada de la llar

La Fiscalia sol·licita 2.000 euros per danys i la prohibició d'aproximar-se a menys de 500 metres de la víctima durant tres anys

ARA Balears
1 min
Seu del TSJIB a Palma.

PalmaLa Secció Segona de l'Audiència Provincial de les Illes Balears fa aquest dilluns, a partir de les 09.45 hores, una vista prèvia al judici contra un home acusat de fer tocaments sexuals i deixar tancada una dona a qui va contractar com a empleada de la llar.

La Fiscalia demana set anys de presó i li atribueix dos delictes: un d'abús sexual i un altre de detenció il·legal. A més, sol·licita una indemnització de 2.000 euros per danys i la prohibició d'aproximar-se a menys de 500 metres de la víctima durant tres anys.

Els fets suposadament varen succeir l'agost del 2020, quan l'encausat va posar un anunci i va contractar la víctima perquè netejàs el domicili a Artà de dilluns a divendres, en règim intern i per fer-li companyia. Segons l'escrit del fiscal, la primera nit que l'al·lota es va mudar a la casa de l'acusat, estant asseguts al sofà, va començar a fer-li tocaments per damunt de la roba fins que ella li va dir que aturàs, "que no l'havia contractada per a aquestes coses".

Posteriorment, la Fiscalia sosté que l'encausat ho va tornar a intentar després de dutxar-se i estar completament nu. Davant la negativa de la dona, l'acusat es va enfadar i la va deixar tancada a la casa. Tot i la trucada de la víctima perquè li obrís la porta, aquest es va negar. Per aquest motiu, va haver de telefonar a una amiga i a la seva parella perquè anassin a rescatar-la. Tot seguit, va denunciar els fets davant la Policia.

stats