Societat Successos 06/11/2023

Acusen una professora a Eivissa d'humiliar i faltar al respecte a un alumne per ser israelià

La família de l'estudiant ha denunciat la docent a la Inspecció d'Educació i a la Conselleria

ARA Balears
1 min
Per a molts estudiants, l’ús del català en l’àmbit escolar és l’única manera d’accedir  a la llengua de què disposen.

PalmaUna professora de l'institut Sa Serra (Eivissa) ha estat acusada d'antisemitisme per la família d'un dels seus alumnes, segons ha avançat Última Hora. En aquest sentit, els pares de la víctima, que cursa 4t d'ESO, han assenyalat que la docent l'humiliava i li faltava al respecte "contínuament" pel fet de ser israelià. La família ha denunciat la docent a la Inspecció d'Educació i a la Conselleria.

Per la seva banda, la professora s'ha defensat de les acusacions assegurant que són "absolutament falses" i que ella en cap moment ha fet aquesta mena de comentaris a l'aula. Així mateix, ha criticat que la família l'hagi atacat per les xarxes per pronunciar-se sobre el conflicte a Palestina i ha defensat la seva llibertat d'expressió.

La professora també ha atribuït les acusacions de la família a problemes acadèmics i de disciplina que tindria l'alumne. D'altra banda, la Conselleria d'Educació ha explicat que varen rebre la denúncia a finals de la setmana passada i que ja estan fent feina en l'assumpte.

stats