Societat 31/07/2020

La ministra de Treball es reuneix a Palma amb la direcció del Servei Públic d'Ocupació Estatal

Yolanda Díaz agraeix al personal de les oficines la feina feta durant la crisi sanitària

Ara Balears
1 min
La ministra de Treball, Yolanda Díaz.

PalmaLa ministra espanyola de Treball i Economia Social, Yolanda Díaz, ha visitat aquest divendres les oficines de Palma del Servei Públic d'Ocupació Estatal (Sepe), on s'ha entrevistat amb la directora provincial, Sonia Barranco, i altres responsables per comentar com ha estat la reobertura i la tornada a la feina presencial, segons ha informat l'agència Efe.

Díaz s'ha interessat per la situació laboral que es viu a les oficines, que durant l'estat d'alarma varen haver de tancar temporalment. L'han acompanyada el secretari d'Estat d'Ocupació i Economia social, Joaquín Pérez Rey; la delegada del govern espanyol a les Balears, Aina Calvo; el vicepresident del Govern, Juan Pedro Yllanes, i el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela.

La ministra també ha tractat amb el secretari d'Estat la situació per tramitar prestacions socials i la situació del personal i la institució. Així mateix, Díaz ha transmès al personal de les oficines l'agraïment per la feina que han fet durant la crisi sanitària.

stats