Societat 22/05/2023

Els propietaris de les galeries de la plaça Major demandaran Cort

L'advocat Bernat Feliu ha anunciat la demanda, com a portaveu dels comerciants que tenen un 30% de la propietat de les galeries L'Ajuntament de Palma en té l'altre 70%

1 min
Galeries de la Plaça Major.

PalmaUna vintena de comerciants, propietaris de locals de les galeries de la plaça Major de Palma, han anunciat aquest dilluns que demandaran l'Ajuntament per tenir tancats els establiments des del 2019 de manera "injustificada". Així ho ha anunciat aquest matí l'advocat i cotitular d'un dels locals, Bernat Feliu, qui ha assegurat que reclamaran al Consistori "diversos centenars de milers d'euros pel lucre cessant produït per la inactivitat".

Segons Feliu, la posició dels propietaris sempre ha estat de "disposició màxima" per col·laborar amb Cort, tot i que l'equip municipal els ha "ignorat olímpicament", sense tenir en compte els seus projectes. El portaveu dels propietaris de locals ha explicat que ells tenen un 30% dels locals, mentre que l'Ajuntament en té l'altre 70%. 

Així, els comerciants exigeixen a l'Ajuntament de Palma responsabilitat patrimonial per la seva inactivitat "inexplicable i injustificable durant tants d'anys". A més, han lamentat que en aquesta zona comercial hi podria haver entre 150 i 200 persones treballant i han informat que aviat tindran un informe elaborat per la Universitat de les Illes Balears que "avalarà amb més garanties l'èxit de la demanda".

stats