Denúncia pública
Societat 28/12/2023

Victoria Abril respon a les acusacions d'agressió sexual de l'actriu Lucie Lucas

La francesa va assenyalar l'actriu espanyola com a autora d'"agressions sexuals"

2 min
Victoria Abril i Lucie Lucas

Barcelona"Tinc moltes coses a dir sobre algunes de les persones que signen la carta", va escriure l'actriu Lucie Lucas en un comentari d'Instagram aquest dimarts. L'actriu francesa va publicar un llarg escrit en una publicació que feia referència a les figures públiques que van firmar el document en suport a Gérard Depardieu després de rebre nombroses acusacions d'agressió sexual. Entre les persones que van secundar l'escrit hi ha l'actriu espanyola Victoria Abril, que segons Lucas també ha agredit, "fins i tot sexualment", companys de repartiment de rodatge.

Lucie Lucas, de 37 anys, i Victoria Abril, de 64, van compartir hores de rodatge durant la sèrie Clem l'any 2010, una producció que va tenir una gran popularitat a França. Durant l'estrena del drama i els anys posteriors, les dues intèrprets sempre van mostrar públicament una gran sintonia: fotos juntes als photocalls amb abraçades i somriures de complicitat. Però després que l'actriu espanyola secundés –com també han fet Carla Bruni, Jacques Weber i Nathalie Baye, entre altres– la carta en defensa de Gérard Depardieu per les nombroses acusacions de naturalesa sexual, Lucas ha destapat un presumpte cas d'agressió sexual d'Abril.

L'actriu francesa va escriure un llarg comentari en una publicació del perfil @__charlottearnould__, una comediant i ballarina francesa que es fa ressò de les novetats del cas de Depardieu. "Porto quinze anys de comediant i he estat protegint abona part d'aquests boomers degenerats no dient res en cap de les entrevistes sobre el mal que fan durant els rodatges. Sempre responc que «tot va anar molt bé durant el rodatge, que tots els professionals eren preciosos i encantadors», però això normalment és fals! Tinc moltes coses a dir sobre algunes de les persones que signen la carta. Amb tots els fitxers que les generacions més joves d'actors tenen sobre vosaltres, espero que estigueu preparats per a la jubilació, perquè ja no us protegirà!", escrivia Lucas aquest dimarts.

El llarg missatge continuava apuntant directament a Abril. "Eh, Victoria... vols que parlem dels teus nombrosos atacs, incloses agressions sexuals, contra les teves parelles? Penant-ho, no m'estranya que hagis signat aquest drap... tu també estàs flipant, acceptant això. Ja n'hi ha prou d'aquest deliri", sentenciava l'actriu de 37 anys a Instagram.

La resposta de Victoria Abril

Silenci. Aquesta ha estat la resposta de Victoria Abril tal com ha confirmat Leticia Requejo, col·laboradora al programa TardeAR. L'actriu ha comunicat en boca de la periodista que no pensava pronunciar-se sobre les acusacions rebudes, sobretot tenint en compte que "no s'ha fet cap judici" respecte als fets. "L'he notat una mica enfadada i m'ha demanat que no la tornés a escriure perquè no tenia res a dir", comentava Requejo.

stats