Societat 14/10/2020

El govern vol impulsar els viatges interilles amb descomptes del 25%

La intenció es posar-ho en marxa el mes de novembre fins dia 1 de juny de 2021

Catalina Riera
1 min
Turistes a l'aeroport de Palma

PalmaEl Govern estudia crear un bo interilles per incentivar el turisme local, segons ha avançat Última Hora i ha confirmat l'ARA Balears. Es tracta d'una proposta que ha presentat Agrupació d'Agències de Viatges de les Balears (Aviba), que es posaria en marxa el mes de novembre i duraria fins dia 1 de juny de 2021.

"Amb aquest bo s'aplicaria un descompte del 25% sobre el preu del paquet, amb un màxim de 300 euros", ha assegurat el president d'Aviba, Xisco Mulet. En concret, els paquets inclouran el bitllet d'avió o vaixell, així com la reserva d'hotel i activitats per fer a la destinació, com ara excursions ", apunta Mulet.

Una de les condicions que s'exigiran és que la reserva es faci a través d'una agència de viatges i que l'estada mínima sigui de dos vespres en qualsevol dels hotels que s'uneixin a aquesta iniciativa. "El Govern ho ha d'aprovar i una vegada que estigui en marxa la Federació Empresarial Hotelera de Mallorca (FEHM) ho proposarà als seus associats", afegeix Mulet. Per la seva banda, fonts de la FEHM asseguren que sí que hi ha una proposta, però encara "no està tancada". Consideren que és una bona "fórmula" per incentivar el turisme local, però recorden que "el Govern encara ha d'estudiar com fer-ho".

El pròxim dilluns

stats