Passeig Marítim
Societat 01/11/2023

Els veïns del passeig Marítim lamenten la brutícia després de la nit de Halloween a Palma

Els residents es queixen que el renou dels locals d'oci és "totalment incompatible" amb el descans

ARA Balears
1 min
Els veïns s'han despert amb restes de tassons i botelles pel terra

PalmaEls veïns del passeig Marítim de Palma han lamentat aquest dimecres que "un any més" la celebració de Halloween hagi deixat "brutor i renou". En aquest sentit, els residents de la zona han criticat que el renou provocat pels locals d'oci nocturn és "totalment incompatible amb el descans de residents i turistes que s'allotgen als hotels".

A més, expliquen que s'acumula una gran quantitat de brutor i escombraries dels mateixos clients d'aquests establiments, que "deixen imatges de degradació als ciutadans que usen el passeig Marítim les primeres hores del matí per passejar o fer esport", han afegit. Per aquest motiu, han apuntat que no entenen que l'Ajuntament de Palma no emeti una ordenança "per posar fi a aquest problema" i, en canvi, s'hagi d'augmentar la despesa en neteja i seguretat "quan tot radica en les llicències d'activitat, els seus horaris i les condicions d'explotació", han apuntat.

Amb tot, s'han mostrat esperançats amb la promesa que ha fet l'actual govern de Cort per solucionar aquesta problemàtica. "La ciutat necessita una imatge més amable, sostenible i respectuosa que l'actual", han conclòs.

stats