Societat 24/06/2024

Veïns de Cales de Mallorca protesten per la "degradació total i l'abandonament" de la zona

L'associació de veïns ha enviat un escrit al batle preocupats "per la mala imatge" que dona l'indret tant a residents com a turistes

ARA Balears
1 min
d5f6ce1f 7c49 4e68 92be 653ba71060b3

PalmaL'Associació de Veïns de Cales de Mallorca han protestat en un escrit dirigit al batle, Miquel Oliver, per la "degradació total i l'abandonament" de la zona, preocupats per la mala imatge que, asseguren, dona l'indret tant a residents com a turistes.

En un comunicat recollit per Europa Press, l'entitat ha exigit "el que correspon" als veïns com a "ciutadans de ple dret de Manacor", cansats de "ser tractats com a ciutadans de segona o tercera categoria". "És impossible transitar a peu per la majoria de les nostres voreres. Ja ni en parlem si hem d'anar amb un cotxet de nadó o amb una cadira de rodes", han criticat. També han censurat que els nins no tenen "un parc de jocs infantils digne", i ha alertat de la proliferació "d'erugues processionàries".

Així mateix, han retret a l'Ajuntament l'"enllumenat públic prehistòric", els carrers "sense ja quasi asfalt i plens de forats" i els problemes de neteja per manca de recursos humans.

En aquesta línia, els veïns s'han demanat "a què espera aquest govern a posar-se a fer feina de veritat" per la recepció que presumptament "està més avançada que mai", però "després de més d'un any continua aturada i en el mateix punt".

"Ens sembla lamentable que vostè, senyor batle, defensi el turisme sostenible i verd quan té dins el seu municipi una de les pitjors destinacions turístiques de l'illa i no fa absolutament res sobre el tema", han denunciat des de l'associació.

stats