Urbanisme
Societat 01/06/2024

Veïns alerten l'Ajuntament d'Andratx de la desproporció d'una obra a primera línia de mar

A través de xarxes socials i mitjançant queixes formals al Consistori, diferents residents del municipi han posat en dubte la legalitat d'aquestes obres pel gran impacte visual

1 min

PalmaVeïns d'Andratx han alertat l'Ajuntament de la desproporció d'una obra que s'està duent a terme a primera línia de mar a la cala de la Cova Roja i per la qual s'han talat una vintena de pins. A través de xarxes socials i mitjançant queixes formals al Consistori, diferents residents del municipi han posat en dubte la legalitat d'aquestes obres pel gran impacte visual en un entorn natural singular com aquest.

Aquests darrers dies, s'ha pogut veure una excavadora aixecant terra en allò que pareixen les obres per construir una piscina en un xalet al costat de la mar. Segons una targeta penjada a l'exterior, es tracta d'una obra major amb un termini d'execució de 24 mesos en un habitatge unifamiliar. En aquest cartell, s'hi veu el logo de l'Ajuntament d'Andratx i les dades del promotor, l'arquitecte i el constructor.

Tot i això, l'impacte que han generat els treballs de la màquina excavadora tan a prop de les aigües ha provocat l'alerta dels veïns. A causa d'això, els veïns urgeixen al Consistori que comprovi que tot estigui en regla, ja que l'impacte serà irreversible.

stats