Societat 23/05/2018

Valtonyc assegura que hauran de tombar la porta "per ficar-me a la presó"

Aquest dijous acaba el termini perquè el raper de sa Pobla ingressi al centre penitenciari

S. V.
1 min
Valtonyc assegura que  hauran de tomar la porta "per ficar-me a la presó"

PalmaCom ja és habitual, Josep Miquel Arenas 'Valtonyc' és notícia per allò que publica a les xarxes socials. En aquesta ocasió, assegura que hauran de tomar la porta de casa seva per dur-lo a la presó.

Aquest dijous acaba el termini de deu dies que l'Audiència Nacional li va donar per ingressar voluntàriament al centre penitenciari i 24 hores abans ja anuncia que "aquí no es rendeix ningú".

Valtonyc assenyala que "Espanya fa el ridícul, una vegada més" i adverteix que "no els ho posaré fàcil", referint-se als agents de la Policia.

Durant tot el procés judicial, el raper ha tingut el suport d'una bona part de la societat, de manera específica a les xarxes socials. Però des que es va conèixer el termini de deu dies per entrar a la presó, després de la denegació del recurs el Tribunal Constitucional, s'han precipitat els esdeveniments. Un sindicat de la Guàrdia Civil ha tornat a denunciar el cantant per demanar en públic l'assassinat d'agents.

D'altra banda, l'Obra Cultural d'Inca premiarà el cantant a la seva entrega anual de guardons, que es farà diumenge, tot i que Valtonyc ja no hi podrà assistir.

stats