Societat 12/09/2019

Valls i Gallardo, preparatius nupcials a Menorca

Manuel Valls i l’empresària Susana Gallardo, hereva dels laboratoris Almirall,es casen dissabte a Menorca, però des de dilluns són a l’illa per enllestir tots els detalls del casament

A. Palés
2 min
Valls i Gallardo, preparatius nupcials a Menorca

Manuel Valls i l’empresària Susana Gallardo, hereva dels laboratoris Almirall,es casen dissabte a Menorca, però des de dilluns són a l’illa per enllestir tots els detalls del casament. El polític i la seva parella, amb qui l’uneix una defensa aferrissada de l’unionisme, van arribar a Menorca en un avió comercial de Vueling, segons l’agència Efe.

Tot i que oficialment el casament tindrà lloc dissabte, les celebracions pel nou matrimoni començaran divendres i s’allargaran fins diumenge. La primera festa serà divendres als cellers Binifadet, ubicats a la població de Sant Lluís. L’endemà tots els convidats es traslladaran a la finca que Gallardo té a Binidalí, a nou quilòmetres de Maó. L’últim acte de les noces serà un dinar davant del mar que se celebrarà al Club Nàutic de Binisafua.

L’elecció de Menorca no és arbitrària. Va ser en aquesta illa on Valls, de 57 anys, i Gallardo, de 54, es van conèixer, l’estiu del 2018, i van començar la seva relació. Tot i que asseguren que serà un casament íntim, s’espera l’assistència de personatges de la jet set ibèrica com Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa. També hi aniran José Creuheras, president del Grupo Planeta, i la seva dona, Columna Martí. Per a l’organització de totes les festes, la parella ha comptat amb l’empresa d’esdeveniments La Puta Suegra, que ja es van encarregar de l’enllaç de Sergio Ramos i Pilar Rubio i del de Kimbal Musk, germà d’Elon Musk. Aquest serà el tercer matrimoni de Valls, que anteriorment va estar casat amb la professora Nathalie Soulié i la violinista Anne Gravoin. En el cas de Gallardo serà el segon, ja que va estar tres dècades casada amb Alberto Palatchi, expropietari de Pronovias.

stats