Societat 12/07/2019

Un vaixell de Baleària xoca amb una altra embarcació que estava atracada al port d'Alcúdia

La companyia naviliera preveu que dijous que ve el buc torni a operar

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu d'un vaixell de la companyia Baleària

PalmaBaleària ha cancel·lat les sortides programades per a aquest divendres del vaixell 'Jaume III', després que aquesta embarcació col·lidís amb una altra que estava atracada al port d'Alcúdia. Els fets han ocorregut a les 8 hores, quan el vaixell, sense passatgers ni càrrega, estava realitzant una maniobra per atracar al port, segons ha informat la companyia naviliera.

El 'Jaume III' es desplaçava des del moll Ribera, on queda durant la nit, a la branca llarga de ponent, des d'on realitza l'embarcament de passatgers i vehicles. En aquest moment, el vaixell ha col·lidit amb l''Alcántara Dos', que estava atracat també sense passatgers ni càrrega.

Baleària ha destacat que no s'han produït danys personals a causa de l'incident, encara que el 'Jaume III' ha sofert un cop a la proa, per la qual cosa la naviliera ha cancel·lat les sortides d'aquest divendres i ha oferit alternatives de viatge a tots els passatgers amb el ferri 'Hypatia d'Alexandria' i el 'fast ferri' 'Nixe'.

Baleària preveu que el buc torni a operar a partir del pròxim dijous

La companyia naviliera, a través d'un comunicat, ha informat que preveuen que el vaixell que aquest divendres ha xocat amb una altra embarcació pugui reprendre la marxa el pròxim dijous 18 de juliol. Per ara es desconeixen els desperfectes que ha sofert el vaixell després de la col·lisió.

La naviliera ha explicat que reubicarà als passatgers d'aquests dies en els seus uns altres dos bucs que realitzen les rutes implicades, el ferri Hypatia d'Alexandria i el fastferri Nixe, segons trajectes i horaris. A més, també ha programat un servei extra per al diumenge entre Alcúdia i Ciutadella per a facilitar les connexions interinsulars.

stats