Societat 05/08/2022

USAE denuncia el tracte "vexatori" de la coordinadora de l'UCI de la Juaneda a les infermeres

El sindicat assegura que el personal està sotmès a un "maltractament verbal" diari

ARA Balears
1 min
Imatge d'arxiu de la Policlínica Miramar del Grup Juaneda. / JUANEDA.ES

PalmaEl sindicat USAE ha denunciat l'actitud "vexatòria" de la coordinadora de l'UCI de la clínica Juaneda Miramar cap als tècnics de cures d'infermeria (TCE). Segons han afirmat en un comunicat, els professionals a càrrec seu pateixen diàriament "maltractament verbal", una actitud "que ha resultat fins i tot cridanera per als pacients, que han escrit una carta a direcció per assenyalar l'actitud denigrant".

A més, asseguren que el tracte del director d'infermeria de la clínica "no és gaire millor", perquè ha qualificat de "comitè de merda" el comitè d'empresa de l'hospital davant la petició de dimissió de la coordinadora. Una actitud que consideren que en denigra "tots els membres i n'infravalora la labor en defensa dels drets dels professionals".

El responsable d'USAE a les Balears, Alejandro Juan Alonso, ha avisat que emprendran "totes les actuacions que considerem necessàries per forçar la seva dimissió". "Si no saben gestionar el seu caràcter perquè la feina sigui adequada, no haurien de ser cap d'un equip de professionals, actualment sotmesos a una actitud totalitària", ha afegit.

Alonso ha afirmat que "les investigacions" que ha fet el comitè d'empresa han propiciat que la direcció amonesti els dos supervisors. "És evident que les actuacions de la coordinadora i del director d'infermeria són altament qüestionables i freguen procediments més propis de la màfia que dels drets laborals", ha conclòs.

stats