Societat 08/01/2021

La UOB reclama el retorn a la docència online

Exigeixen l'endarreriment de la tornada a les aules davant l'expansió de la pandèmia a l'Arxipèlag i les condicions meteorològiques actuals

Ara Balears
1 min
La Conselleria d'Educació ha fet arribar el Protocol de desescalada a diferents col·lectius de la comunitat educativa

PalmaLa Unió Obrera Balear (UOB) ha reclamat a la Conselleria d'Educació l'endarreriment de la tornada a les aules i el retorn de l'ensenyament a distància davant l'expansió del coronavirus a les Illes Balears. A més, a través d'un comunicat, també han destacat que les mesures de ventilació per prevenir la incidència de covid-19 "són del tot incompatibles amb la situació meteorològica actual".

El sindicat ha denunciat, també, que molts centres educatius de les Illes no disposen de mesuradors de CO₂ i han reclamat que es preguin mesures com les que s'han aplicat al sector de la restauració o els comerços. "Restriccions al comerç, a la restauració, a les reunions, als contactes socials, suspesos tots tipus d'actes i activitats... però podem anar a escola normalment, a l'escola no passa res si ens reunim molta gent en espais tancats i durant moltes hores" han sentenciat irònicament en el comunicat.

El sindicat ha criticat amb duresa la gestió de Martí March al capdavant de la Conselleria d'Educació. "Torna a demostrar estar molt enfora de la realitat de les aules" han remarcat en el comunicat. La UOB també ha reclamat més implicació al conseller d'Educació de les Illes al que han acusat de "no defensar els docents que representa".

stats