Societat 05/10/2020

Unides Podem diu que la gestió de la pandèmia a Madrid perjudica el turisme de les Balears

El partit adverteix que els titulars de diaris internacionals sobre com està actuant el govern del PP a la comunitat espanten els visitants

K. O.
1 min
L'eeroport de Palma en temps de covid-19.

PalmaLa portaveu parlamentària d'Unides Podem, Esperança Sans, ha afirmat aquest dilluns que la gestió "esperpèntica" que està fent el govern del PP a la Comunitat de Madrid perjudica la recuperació tot Espanya, incloses les Balears. La diputada ha advertit que diaris internacionals com ara The Telegraph i el New York Times estan situant la capital espanyola com a "epicentre" de la segona onada, cosa que provoca "desconfiança" i "inseguretat", fet que pot provocar que els turistes no vulguin venir a les Balears.

Sans s'ha demanat qui voldria venir de vacances a les Illes si aquests diaris afirmen que "la incompetència costa vides i arruïna economies, com demostra l'exemple de la Comunitat de Madrid". La frase fa referència a un article d'opinió del periodista i exdirector d'El Mundo, David Jiménez, que és col·laborador del New York Times. La portaveu de la formació morada també ha citat una informació publicada a The Telegraph, on s'assenyala que el govern espanyol està preparant per intervenir mentre Madrid es converteix en la capital de la segona onada a Europa.

La diputada ha assegurat que si el PP balear, dirigit per Biel Company, governàs a les Balears, "estaríem igual o pitjor" que la Comunitat de Madrid perquè tots els executius populars es dediquen a "generar desconfiança i inseguretat". Cal recordar que des de fa dies hi ha polèmica entre el govern de Pedro Sánchez i el de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, per decidir com s'ha de gestionar la pandèmia a la capital espanyola.

stats