Societat 18/07/2022

La UIB publica la primera llista de notes de tall per accedir als graus

Medicina, Infermeria i Bioquímica són els esutdis amb les notes més altes

1 min
La Facultat de Medicina de la UIB.

PalmaLa Universitat de les Illes Balears ha publicat la primera llista de notes de tall per accedir als graus aquest curs 2022-2023. Els estudis amb les notes més altes són Medicina, amb un 13,19; Bioquímica, amb un 12,24; i Infermeria, amb un 12,14. Altres carreres amb alta demanda són Odontologia (11,94), Física (11,84), el doble grau de Matemàtiques i Enginyeria Telemàtica (11,32) i el doble grau d'Administració d'Empreses i Dret (11,24).

Cal recordar que enguany, per primera vegada, la Universitat illenca oferirà el doble grau en Educació Infantil i Primària, que també han estat molt demandat, amb una nota de tall d'11,162, per sobre dels graus separats d'Educació Infantil (7,31) i Primària (7,69).

Per altra banda, els graus amb notes de tall més baixes són a la Facultat de Filosofia i Lletres: Història (5), Història de l'Art (5), Filosofia (5), Llengua i Literatura Catalanes (5) i Llengua i Literatura Espanyoles (5). També té un 5 el grau de Turisme a Menorca i Eivissa (a Mallorca és un 5,8).

S’ha de tenir en compte que ni la primera llista ni les successives són definitives, ja que durant els mesos de juliol i setembre van sortint diverses llistes d’admesos que modifiquen a la baixa les notes de tall per accedir als estudis de grau. La publicació de cada nova llista d’admesos obre un nou termini de matrícula per als alumnes acceptats. Així, durant el mes de juliol, està previst que es puguin matricular els alumnes de la primera, segona i tercera llista d’admesos.

stats