Societat 21/03/2022

La UIB impartirà un màster d'Edificació i Rehabilitació Arquitectònica

El Govern ha donat llum verda a la titulació, que es començarà a cursar a partir del curs 2022-2023

ARA Balears
1 min
Campus universitari de la UIB.

PalmaLa Universitat de les Illes Balears impartirà el Màster Universitari en Edificació i Rehabilitació Arquitectònica a partir del curs que ve. El Govern balear ha donat llum verda a la nova titulació, que és la continuació del Grau d'Edificació que ofereix la mateixa universitat. La formació ha estat una demanda de l'Escola Politècnica Superior, a petició del Col·legi Oficial d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Mallorca (COAATMCA).

Es tracta d'una formació de 72 crèdits que té com a objectiu "respondre a la demanda del col·lectiu d'aparelladors i arquitectes tècnics de poder accedir a una formació avançada i especialitzada per adaptar-se a les noves demandes del mercat", ha explicat l'Executiu en un comunicat. Segons afirmen, ara com ara aquests continguts "no s'obtenen amb els estudis de grau".

En concret, el màster recull els continguts específics de la construcció i d'estructures en l'àmbit de la rehabilitació dels edificis, així com d'instal·lacions en la rehabilitació energètica dels edificis, i altres temàtiques de la gestió dels projectes de rehabilitació.

El Govern ha detallat que els estudis s'impartiran "amb els recursos humans i econòmics existents", amb un finançament accessori que s'ha compromès a proporcionar el Col·legi Oficial d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Mallorca.

stats