Societat 28/03/2021

La UIB amplia amb 40 les places del Màster de Formació de Professorat per al curs que ve

ARA Balears
2 min
Campus universitari de la UIB.

PalmaEl Consell de Govern de la UIB ha aprovat aquest divendres posar 40 places més en el Màster de Formació de Professorat per al curs 2021-22. Així, segons ha explicat en un comunicat, el màster passarà de tenir 270 places a tenir-ne 310 i d'aquesta manera els estudis s'ampliaran amb 36 places a Mallorca, 2 a Menorca i 2 a Eivissa i Formentera.

Aquest és un dels màsters que té més demanda a la universitat perquè permet que l'estudiant pugui fer classes a Educació Secundària i Formació Professional en centres públics, concertats i privats. L’oferta de places està condicionada, entre altres motius, per la necessitat que tenen els alumnes del Màster de Formació de Professorat de fer pràctiques als centres educatius de les Illes, tutoritzats pels professors d’Ensenyament Secundari. Cal recordar que aquest curs les sol·licituds es varen duplicar i varen passar de 528 el curs passat a 1.230 enguany.

La resta d’estudis de màster gairebé no patiran modificacions quant al nombre de places que ofereixen, a excepció dels següents: Màster de Comptabilitat i Auditoria, que passa de 30 a 40 places; el de Salut Laboral, que redueix el nombre de places en línia i manté les presencials; el Màster Universitari en Gestió de Recursos Humans, que redueix lleugerament les places; el d’Intervenció Psicològica i Pedagògica, que passa de 25 a 20, i el de Nutrigenòmica i Nutrició Personalitzada, que passa de 35 a 30 places.

Pel que fa als estudis de grau, la UIB deixarà d'oferir el primer curs dels estudis de Turisme i Protocol i Organització d’Esdeveniments de l’Escola Universitària de Turisme Felipe Moreno, d’acord amb el conveni de desadscripció. Per part seva, els estudis de Física passen de 50 a 55 places i els de Turisme reduiran l'oferta de 150 a 140. La resta dels estudis es mantindran com fins ara.

stats