Mobilitat
Societat 03/08/2023

Uber ja té sis places d'aparcament a l'aeroport de Palma

Son Sant Joan es converteix així en el cinquè aeroport de l'Estat que concedeix un espai per als cotxes que fan feina amb l'empresa

ARA Balears
1 min
L'aeroport de Palma.

PalmaAena ha adjudicat a Uber, a través de concurs públic, sis places d'aparcament a l'aeroport de Palma per a la recollida de passatgers que arriben a l'illa. Així, Son Sant Joan serà el cinquè aeroport de l'Estat que concedeix un espai per als cotxes que fan feina amb l'empresa de vehicles de transport amb conductor (VTC), després de l'Adolfo Suárez Madrid-Barajas, el Josep Tarradellas Barcelona - El Prat, Málaga - Costa del Sol i el de Bilbao.

D'aquesta manera, d'acord amb el contracte concedit, el servei estarà actiu des d'aquest dijous i els sis punts d'aparcament per a VTC estaran situats a l'esquerra de la sortida principal de la terminal, segons ha informat Uber en una nota de premsa recollida per Europa Press. La zona també anirà acompanyada de senyals de la companyia pe facilitar-ne la localització per part dels usuaris.

Cal recordar que, segons va assenyalar Aena, més de 28,5 milions de viatgers varen passar per Son Sant Joan l'any passat, cosa que representa la recuperació del 96% de l'afluència de viatgers del 2019.

stats