Societat 26/06/2020

Uns 2.200 turistes del pla pilot han passat pels controls sanitaris dels aeroports de les Balears

Se'ls ha pres la temperatura i han emplenat dos qüestionaris: un per a Sanitat Exterior i l'altre per a la Conselleria de Salut

Ara Balears
1 min
Turistes alemanys que arribaren amb el pla pilot

PalmaMés de 2.200 dels turistes internacionals que han arribat als aeroports de les Illes Balears durant el pla pilot, des de dia 15 de juny fins al 24, han passat pels controls de Sanitat Exterior. Tots eren alemanys i s'han desplaçat a l'Arxipèlag amb vols procedents de Düsseldorf, Frankfurt, Stuttgart, Hannover i Munic, informa la Delegació de govern en una nota.

En concret, als turistes se'ls ha pres la temperatura amb una càmera tèrmica, i han hagut d'emplenar dos qüestionaris: un per a Sanitat Exterior i l'altre per a la Conselleria de Salut. El dia que es van fer més controls va ser el 18 de juny, moment que aterraren als aeroports de les Illes 599 persones. També dilluns, dia 22 de juny, n'arribaren 562.

Per art seva, la Policia Nacional també ha fet controls de documentació als aeroports de les Illes. Així mateix, amb la Guàrdia Civil, han participat en dispositius per garantir la seguretat dels turistes que han format part del pla pilot.

stats