Societat 02/08/2022

Un turista en estat greu després de caure nu d'una teulada a l'hotel Farragut de Ciutadella

Unes planxes metàl·liques que permeten la ventilació al subterrani van esmortir la caiguda

Iván Martín
1 min
Panoràmica de l'hotel Almirante Farragut.

MAÓUn home que està de vacances a Menorca ha caigut nu aquesta matinada des de la teulada del cinquè pis de l'hotel Almirante Farragut de Ciutadella i es troba greu amb politraumatismes.

Els fets han succeït a les 00.57 h, quan un avís a l'112 ha alertat inicialment d'una caiguda des d'una altura de tres pisos. Una vegada mobilitzats els Bombers i diverses dotacions de la Policia Local de Ciutadella han comprovat que el turista, de 37 anys i de nacionalitat polonesa, s'havia precipitat de la teulada d'una cinquena planta de l'establiment hoteler situat a la urbanització de Cala en Blanes.

Segons fonts policials, unes planxes metàl·liques que permeten la ventilació al subterrani han esmortit la caiguda, circumstància que "li ha salvat la vida". Malgrat tot, els Bombers han actuat per apuntalar la zona i possibilitar l'atenció de l'home per part dels serveis sanitaris desplaçats. Les planxes han arribat a doblegar-se fins a un metre. Inicialment, ha estat atès al lloc del succés i en tot moment estava conscient. Després d'immobilitzar-lo ha estat traslladat a l'hospital Mateu Orfila de Maó.

stats