Salut en perill
Societat 24/07/2023

Troben Johnny Depp inconscient en un hotel de Budapest

L'incident de l'actor i ara també cantant del grup Hollywood Vampires va fer anul·lar el concert a la capital hongaresa

2 min
Johnny Depp, a Canes

BarcelonaAquest dilluns ha transcendit el motiu pel qual la banda de rock Hollywood Vampires, liderada per Johnny Depp, va haver d'anul·lar in extremis el concert a Budapest del passat 18 de juliol. Més enllà de les "circumstàncies inesperades" amb les quals el comunicat emès pretenia justificar la cancel·lació de l'espectacle musical pocs minuts abans del concert, s'ha fet públic que Depp, actor i cantant, va ser trobat inconscient a la seva habitació d'hotel. Segons va publicar el diari hongarès Blikk, l'artista estava tan malament que els serveis paramèdics de l'hotel van haver d'atendre'l perquè la situació no empitjorés.

"Tot el que sabem és que Depp ni tan sols podia sortir de l'hotel. També vam sentir que van trucar a un metge per veure si el pronòstic era greu o si simplement estaven exagerant com s'exagera amb les estrelles de rock", afegia una font del rotatiu. Aquests són alguns dels detalls que apareixen una setmana després que el grup de música Hollywood Vampires quedava cancel·lat per "causes majors". En el moment de l'anunci oficial molts dels fans van pensar que es tractava d'una broma de mal gust o que formava part de l'espectacle, però més tard van emergir altres hipòtesis, com una possible recaiguda de la lesió que Depp tenia al turmell. Però el problema de salut era molt pitjor del que s'esperaven. Així i tot, el grup de rock que rendeix tribut a les estrelles difuntes dels anys setanta segueix de gira per Europa i l'incident que va tenir lloc no ha fet aturar els concerts.

Des que Amber Heard va començar el procés legal pel divorci contra l'artista, Depp no ha aconseguit tornar al ritme de facturació dels últims temps. Tot i guanyar un molt popular i mediàtic judici, l'actor de Pirates del Carib va relatar el seu actual modus vivendi: "Odio defensar les drogues, però sempre m'han funcionat". A més, va deixar clar que sovint recorria a tota mena de substàncies per superar els moments personals i econòmics difícils que estava vivint. Concretament, se sap que Depp ha hagut de demanar un préstec per poder mantenir el seu castell de Los Angeles. De fet, el motiu de la incorporació a aquest grup de música es veu impulsat per la seva baixa participació en la gran pantalla: només ha aparegut en una única pel·lícula des del judici. Els fans i el públic general de l'actor i cantant apunten que la difícil situació de l'artista i la influència del consum d'alcohol i substàncies podrien explicar l'incident que va tenir lloc el passat 18 de juliol en un hotel de Budapest.

stats