Societat 03/09/2021

Tres ferits a Eivissa després de xocar la seva barca contra un illot

Dos d'ells estan ingressats a l'hospital Can Misses

ARA Balears
1 min
L'hospital de Can Misses.

PalmaTres persones han resultat ferides greus aquest dijous vespre després de xocar la seva barca contra un illot a Eivissa, segons han explicat des del SAMU 061 i Salvament Marítim. Europa Press ha informat que el vaixell, de 12 metres d'eslora, va col·lidir contra l'illot del Farallons, al municipi de Sant Josep, amb quatre tripulants a bord.

Una embarcació de Salvament Marítim va rescatar, al voltant de les 22.45 hores, els quatre ocupants del vaixell i els va traslladar al port de Sant Antoni, on se'n varen fer càrrec una ambulància de suport vital avançat i dues ambulàncies de suport vital bàsic del 061.

Els sanitaris varen assistir un home de 43 anys amb un trauma abdominal, un home de 56 anys amb un trauma toràcic i una dona de 54 anys amb policontusions. Tots varen ser traslladats a l'hospital Can Misses. Els dos homes continuen ingressats, mentre que la dona ja ha rebut l'alta, segons ha informat l'àrea de Salut de les Pitiüses. El ferit de 43 anys ha quedat ingressat amb pronòstic reservat i el de 56 continuarà en observació a Urgències.

stats