Societat 05/03/2021

Tres drons vigilen les platges de Mallorca per controlar que es compleixin les mesures sanitàries

L'objectiu és evitar que les zones costaneres siguin focus de contagis

ARA Balears
1 min
Un dron sobrevola la mar

PalmaLes forces i cossos de seguretat de les Illes vigilaran les platges de Mallorca amb tres dons equipats amb càmeres òptiques i d'infrarojos amb l'objectiu de controlar que els ciutadans compleixin les mesures sanitàries i evitar aglomeracions. Segons ha informat l'Agència Efe, les tasques de control han començat aquest divendres al nord de l'illa. Concretament, han sobrevolat la zona entre Son Serra de Maria i Platja de Muro.

L'operatiu compta amb 11 professionals, entre els quals hi ha pilots, controladors i d'altres i està previst que diàriament sobrevolin diferents punts costaners de Mallorca per tal d'evitar que les platges de l'illa es puguin convertir en zones de contagi. A més, l'operatiu de control comptarà amb la col·laboració dels policies locals del municipi que sobrevolin els drons per tal de facilitar possibles actuacions.

A més de vigilar que els ciutadans compleixin les mesures sanitàries, com la distància de seguretat, l'ús obligatori de la mascareta i la limitació de les reunions socials, els drons també controlaran si els establiments a les zones costaneres de l'illa respecten les restriccions.

stats